Potvrđeno je: Leonardo DiCaprio glumit će umjetnika Leonarda da Vincija

Autor: V.Š.

Zanimljivo je da je glumac dobio ime upravo po ovom slikaru

Film će se snimati prema biografskom romanu Waltera Isaacsa, a Leonardo DiCaprio dobio je veliku čast da utjelovi ovog svjetski poznatog slikara po kojem je navodno i dobio ime. Ta informacija ovu vijest čini malo zanimljivijom, a Leonardo je u jednom intervjuu izjavio kako se njegova majka odlučila za to ime jer se beba Leonardo prvi put ritnuo u trbuhu upravo dok je njegova majka gledala da Vincijevo djelo.

Autor knjige Isaacson poznat je i po biografiji veliko Stevea Jobsa prema kojoj je Danny Boyle snimio istoimeni film, a zaslužan je i za biografiju znanstvenika Alberta Einsteina. Gore navedeni biografski film o životu da Vincija uskoro kreće u produkciju, a glavni producent ovog puta bit će sam DiCaprio. Pa, možemo samo reći da iščekujemo film.

 

 

 

Autor:V.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.