Foto: Instagram

OVO MU NIJE TREBALO! Šeik neočekivano reagirao na prpošnu navijačicu, reakcija njegove supruge je hit: ‘Neće biti ovako nasmijan kada dođe kuć

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Uz nogomet logično idu i predivne dame koje za ove prigode odabiru zanimljive navijačke oprave kako bi svojim reprezentacijama dale najbolju podršku. Naravno, mnoge od njih privlače brojne poglede, a među njima se našao i katarski šeik.

Kako prenose strani mediji, on je uočio brazilsku navijačicu kako snima publiku te se ponesen atmosferom u jednom trenutku nasmiješio u njenom smjeru i veselo mahnuo.

Ipak, njegov potez nije se svidio njegovoj supruzi Mozi bint Nasser, čiji pogled nije bilo moguće ne zamijetiti. Njen pogled komentira se na svim društvenim mrežama, a video propšnog šeika postao je već viralni hit.

Bivši katarski emir, šeik Hamad bin Khalifa Al Thani, zasigurno će zapamtit odlazak na utakmicu između Brazila i Švicarske, no mnogi vjeruju, zbog reakcije njegove supruge i onoga što se dogodilo kada su došli kući. Naime, mnogi su uvjereni da je šeiku očitana bukvica, a šale na njegov račun samo se nižu.

“Pogledajte njezino lice, nije dobro”, “Čini se da je ljubomorna”, “I… tako je on umro, haha”, “Mislim da neće biti ovako nasmijan kada dođe kući” – glasili su samo neki od komentara pratitelja na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Desirée Soares Galvão Bueno (@desireesoares)




Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.