Ovaj članak NE SMIJETE pročitati! Zabranili su!

Autor: I. G.

Zaustavite se, ovo je zabranjeno znati!

Otvorili ste… Pa vi vjerojatno niste čuli za onu da je radoznalost ubila mačku. No dobro, ne brinite, svi to imamo u sebi i volimo raditi, gledati i čitati stvari koje su nam zabranjene.

Za ove organizacije svijet ne bio smio znati, one su tajne. No, kako to već biva, ima radoznalih… I ti radoznali otkrili su ih za nas, a mi ih dalje širimo…

9. Ordo Templi Orientis – mistični pokret temeljen na spiritualnoj filozofiji religije Telema snažno povezan s okultnim.

8. Templari  –  Poznatiji pod imenom Vitezovi Templari osnovani na početku 12. stoljeća. Ova je organizacija izrasla u jednu od najmoćnijih u srednjem vijeku, a prividna misija im je bila braniti religijska uvjerenja.

7. Ku Klux Klan – osnovan 24. prosinca 1865., je organizacija koja zagovara prevlast bijelih protestanata u SAD-u. U 21. stoljeću, riječ je o skupu više ili manje formalnih i dobro ustojenih organizacija, javnih ili tajnih, često međusobno sukobljenih.

6. Beati Paoli – srednjovjekovna sekta sa Sicilije koja se borila za siromašne.
Iako je njihovo postojanje u današnje vrijeme osporavano, mnoge moderne mafije idu njihovim stopama, odnosno smatra se da su izdanci te organizacije.

5. Majestic 12 – organizacija iz SAD-a koju je utemeljio predsjednik Truman kako bi proučio navodni pad izvanzemaljaca u Roswellu. FBI je zanijekao da je ta organizacija ikad postojala.
4. Masoni – tajno društvo čiji su se članovi kroz povijest infiltrirali u najviše državne i svjetske pozicije. Imaju preko šest milijuna članova diljem svijeta.

3. Društvo Thule – Njemačko okultno društvo koje svoja vjerovanja crpi iz stajališta nacista. Oni su osnivači njemačke Radničke partije, čiji je član postao Adolf Hitler.

2. Illuminati – Tajno društvo nastalo u 18. stoljeću za koje se vjeruje da i dan danas postoji i kontrolira svijet.
1. Bilderberg grupa – Grupa koja se sastoji od 200-tinjak najmoćnijih ljudi na svijetu i koja se sastaje jednom godišnje kako bi “krojila svjetsku politiku”. Grupu optužuju da potajno vlada i upravlja svijetom preko EU, G8, WTO-a…

Autor:I. G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.