Foto: blogspot.com

ODVRATNO! Pojela je vlastitog konja, a sada joj mnogi prijete smrću!

Autor: Dnevno

Osamnaestogodišnja jahačica, Pia Olden napisala je na svojem Facebook profilu, kako je konjsko meso, najbolje meso koje je ikada okusila i nakon toga primila prijetnje smrću. Također, opisala je kako je njezina obitelj u zamrzivaču sačuvala filete njezina konja, koji je zbog bolesti uspavan prošle godine, prenosi Daily Mail.

Norveška jahačica, čiji su roditelji poljoprivrednici u Trøndelagu u Norveškoj, meso konja pripremila je s čilijem i mangom uz slijedeću posvetu: “Ako već jedem ždrebetinu, neka bude od moga konja.”

“Mnogi su mi napisali da zaslužujem smrt, jer sam pojela vlastitoga konja, a jedna osoba mi je napisala da mi treba oduzeti pravo da posjedujem životinje”, izjavila je Olden za norveški list Dagbladet. Ističe da su njezini najžešći kritičari, kolegice iz jahačkog sporta, ali i kako je to bio najbolji način da oda počast svome konju.

“Zar je bolja opcija za meso da bude zakopano i da ga pojedu crvi?” pitala se. Također tvrdi da zbog činjenice, da je odrasla na farmi ima realističniji odnos prema životinjama i drugačiji odnos prema mesu od onih koji ju kritiziraju, piše Jutarnj list.

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.