Foto: Facebook

NOĆNA MORA KRALJA CHARLESA: Williamovo imenovanje doživio kao šaku u oko, traži DNA test

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Iako zvuči potpuno nevjerojatno, jedan muškarac od 2016. godine pokušava putem javnosti izvršiti pritisak kako bi dobio DNA test, kojim se on nada da će se potvrditi kako su kralj Charles III.  i Camilla Parker-Bowles njegovi roditelji.

Simon Charles Dorante-Day rođen u travnju 1966. godine te je posvojen. Majka žene koja ga je posvojila rekla mu je da su njegovi pravi roditelji Charles i Camilla te da je ona jedno vrijeme bila zaposlena u Buckinghamskoj palači.

Na društvenim mrežama često objavljuje razne fotografije na kojima uspoređuje svoj izgled sa članovima kraljevske obitelji.

Muškarac je u potpunosti povjerovao u tu priču, toliko da već proziva kralja Charlesa III., dok je za australski 7NEWS izjavio da će pokušati sudskim putem dovesti kralja pred sud.




Dorante-Day tvrdi da je o svojim mogućnostima već razgovarao sa sucem i odvjetnikom te da su mu oni potvrdili da kralj ničim nije zaštićen od toga da ga se traži DNA test radi utvrđivanja očinstva. Navodno mu je rečeno da ako dođe s dovoljno dobrim dokazima, tada kralj neće moći odbiti zahtjev za testiranjem.

Pisao kraljici Elizabeti II.

Ranije ove godine muškarac se putem pisma obratio kraljici Elizabeti II., no nije dobio odgovor, a zbog svega se u njemu probudio gnjev. Kaže, kraljica je znala što se događa.




“Jednostavno sam tužan. Nikakav odgovor na pismo koje sam poslao i ta se prilika zatvorila. No njezina smrt je probudila i gnjev jer je znala što se događa”, rekao je.

Imenovanje Williama kao šaka u oko

Zatim se okomio na princa Williama, odnosno titulu koju je stekao imenovanjem Charlesa novim britanskim monarhom.

“Teško je ne primiti imenovanje Williama kao princa od Walesa kao šaku u lice. Mislim da mi Charles duguje barem odgovor. Ako nisi moj otac, dokaži to. Osjećam se odbačeno. Charles je dobio što je želio: dobio je prijestolje, dobio je svoju ženu, dobio je sve. Sada je vrijeme da ja dobijem svoj sretan kraj”, izjavio je muškarac.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.