Twitter

Nakon četiri bezuspješna pokušaja objasnila policiji: ‘Usne su mi prevelike za tu vašu cijev’

Autor: Dnevno.hr

Britanska 20-godišnjakinja, Scarlett Harrison, zaustavljena je tijekom vožnje u alkoholiziranom stanju u središtu Manchestera. Kad su policajci prišli vozilu odmah su osjetili alkohol pa su napravili alkotest i utvrdili kako ima višak promila u krvi. Potom su je odvezli u policijsku stanicu na novo testiranje.

I tu su nastali problemi jer djevojka, koja je poznata britanskoj javnosti otkad je sudjelovala u reality šou ‘Ex On The Beach’, nije mogla napraviti alkotest.

“Pokušala je četiri puta puhati u uređaj, no nije uspjela zbog ogromnih usana u koje je ugradila implantante” rečeno je na suđenju.

Na kraju joj je oduzeta vozačka na 16 mjeseci te joj je izrečena kazna od 310 funti, a njezin otac, vlasnik inženjerskog biznisa, prodao je njezin automobil dan nakon njezinog privođenja.

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.