Foto: Instagram

‘NAJMLAĐI I NAJSLAĐI ČOVJEK NA KNINSKOJ TVRĐAVI’ Vojnici ganuli sopranisticu, sinčića sigurno donijeli do vrha

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Krapinska operna pjevačica Barbara Suhodolčan oduševila je javnost izvedbom himne u Kninu izvela himnu povodom proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 27. obljetnice vojno-redarstvene operacije “Oluja”, a onda je raznježila pratitelje na društvenoj mreži kada je objavila story u kojemu je pokazala kako su naši  vojnici donijeli novorođenog sina i njegova kolica na tvrđavu.

Sopranistici je to bio prvi nastup nakon poroda prije nešto više od mjesec dana, stoga nije bilo mogućnosti da se predugo odvoji od sinčića Franka, a opet, poziv je bilo teško odbiti. Zato su uskočili kršni vojnici koji su to odradili bez problema.

“Naši hrabri vojnici pobrinuli su se da naš mali sin sigurno stigne na tvrđavu dok mama pjeva. Kažu da je najmlađi i najslađi čovjek koji je ikad bio na kninskoj tvrđavi”, napisala je uz fotografije vojnika koji nose kolica malenog.

Foto: Instagram

Talentirana sopranistica nedavno se udala za tri godine mlađeg kolegu glazbenika Antonija Vrbičkog, a nekoliko tjedana prije poroda za portal Zagorje.com priznala je da se veseli novom životnom poglavlju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Barbara Suhodolčan Vrbički, soprano (@barbarasuhodolcan)




“Baš se veselim voditi svoju bebu na svoje koncerte i nastupe. Mislim da se sve može uz malu pomoć obitelji i prijatelja. Najbolje je da se navikne od malih nogu, s toliko muzičara u obitelji, ne može pobjeći od toga! Par mjeseci nakon što se rodi, čeka nas nekoliko poslovnih putovanja i nastupa u Europi i svijetu, pa se tome baš iznimno veselim”, priznala je Barbara.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Barbara Suhodolčan Vrbički, soprano (@barbarasuhodolcan)

Široj javnosti postala je poznata 2020. godine, također pjevajući himnu na obilježavanju Oluje. “Kad sam stajala na tvrđavi, prožimalo me desetak različitih osjećaja, od ponosa i časti, do poštovanja i zahvalnosti prema hrvatskim braniteljima”, rekla je za Večernji list nakon emotivne izvedbe.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.