LJUBITELJI IKEE, SPREMITE SE ZA SHOPPING Svi su poludjeli za ovim!

Autor: M.D.

˝Ljubiteljice šminke, trčite u IKEU˝, poruka je ovo koja se rapidnom brzinom širi TikTokom uz video na kojemu korisnice ove društvene mreže oduševljeno raspakiravaju svoj primjerak kutije za odlaganje koja je zbog svog oblika i praktičnosti postala hit među obožavateljima makeupa.

@vanessartistryLet‘s go to IKEA! ##saxborga ##ikeahaul ##ikea ##makeuporganization♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

Riječ je o proizvodu pod nazivom SAXBORGA napravljenom od mješavine drva i plastike koji je predviđen za odlaganje predmeta kao što su pincete, rašpice, škarice, kontakte leće ili šminka.

@majaclipsrun to IKEA😮‍💨🤍 ##foryou ##fyp ##ikea ##saxborga ##unboxing ##viral ##part1♬ оригинальный звук – 𝖒𝖆𝖘𝖍𝖆, 15

Kutija za odlaganje ima dva umetka i 12 odjeljaka te može poslužiti i kao prijenosni skladištar šminke jer u sklopu iste dolazi i zrcalo koje je posebno oduševilo korisnice TikToka.

@kayleeaannai love it ##fypシ ##foryou ##foryoupage ##ikea ##saxborga ##makeup♬ Just for me – PinkPantheress

Cijena ove praktične kutije iz IKEE je samo 99 kuna što je još jedan od razloga zbog čega je u tako kratkom periodu postala viralni hit.




Autor:M.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.