Blic.rs

LISICA NAPRAVILA KAOS NA BENZINSKOJ PUMPI: Ušla u automobil, jedva su je istjerali…

Autor: Zlatko Govedić

Zbog nezvanog gosta koji je noć proveo u njegovu automobilu i za sobom ostavio lom, Ilija Gardić, zaposlenik na benzinskoj pumpi u Sušici kod Zlatibora u Srbiji, jučer ujutro je dobrih sat i pol zakasnio s posla.

“Pola sata iza ponoći, dok sam čistio aparate na benzinskoj pumpi, primijetio sam da je nešto protrčalo. Pomislio sam da je mačka. Petnaestak minuta poslije pošao sam k automobilu da uzmem trenirku”, priča Ilija Gardić iz sela Kriva Reka.

Taman kad je krenuo otvoriti vrata vidio je da mu na prednjem lijevom sjedištu leži – lisica. Odrasla, ali mlada. Ispostavilo se da je u auto uskočila kroz prozor koji je dopola ostavio otvoren.

“Pokušao sam je, stojeći pored automobila, pokretima ruke uplašiti i natjerati da iskoči kroz prozor, ali ona je samo prišla staklu s unutarnje strane želeći mi nanjušiti ruku. Lupao sam po vjetrobanskom staklu i krovu u nadi da će se prestrašiti i otići, ali nije vrijedilo. Pozvao sam kolegicu da vidi ko mi je u kolima, a utom je na pumpu navratila i patrola policije koja je prolazila magistralom”, kaže Ilija Gardić za Blic.

Na koncu ju je Gardić uspio istjerati tek oko 8:15 sujutro.

Video pogledajte ovdje.

MINI PAVLOVE: Nježni, poetični kolačići oduševljavaju jednostavnim receptom koji u sebi ima samo nekoliko sastojaka!

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.