wikimedia.org

KIM JONG-UN PONOVNO ŠOKIRA: Tvrdi da ima lijek za rak i eliksir mladosti

Autor: M.M.

Ovo nije prva nevjerojatna izjava sjevernokorejskih vlasti, piše "Mirror" koji podsjeća da je otac Kim Jong-una tvrdio da ima sposobnost utjecati na vremenske prilike snagom svojega uma.

 

Sjevernokorejski diktator Kim Jong-un ponovno šokira javnost i tvrdi da njegova zemlja ima lijek protiv raka i za sprječavanje starenja. Riječ je o vodi koja izvire na planini u blizini Pjongjanga.

Britanski Mirror piše da ta izvorska voda ima energetska svojstva i, prema navodima Kim Jong-una, može pomoći  građanima Sjeverne Koreje da rade sve do svoje 90. godine.

Vjerovali ili ne, ta se voda flašira i prodaje građanima Sjeverne Koreje, a cilj joj je “sprječavanja raka i starenja”. Lokalno stanovništvo vodu zove “čista voda” jer navodno daje misterioznu energiju i pomaže im da ostanu zdravi.

Ovo nije prva nevjerojatna izjava sjevernokorejskih vlasti, piše “Mirror” koji podsjeća da je otac Kim Jong-una tvrdio da ima sposobnost utjecati na vremenske prilike snagom svojega uma, da je prohodao sa samo tri tjedna, a progovorio s osam.

U izvještaju o kvaliteti moćne izvorske vode Sjeverna Koreja navodi:

“Istraživači su nedavno otkrili da ta voda sadrži manje molekule koji se apsorbiraju većom brzinom od normalne i poboljšavaju metabolizam stanica. Voda funkcionira kao antioksidans i sprječava starenje i pojavu raka.”




Autor:M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.