Kako bi se zaštitili od koronavirusa i dezinficirali novčanice, ubacivali su ih u perilicu rublja i mikrovalnu!

Autor: A.K.

Korejska nacionalna banka upozorava građane da ne peru novac, nakon što su se susreli s par slučajeva u kojima su njihovi klijenti novčanice ubacivali u perilicu rublja, prenosi Huffpost.

Kako bi se zaštitili od koronavirusa i dezinficirali novčanice, prali su ih u perilici te, nakon što su se uništile, dolazili u banku tražeći nove.

Korejska banka navodi kako su neke bile neprepoznatljive i nije ih bilo moguće prebrojati, no dio uništenih novčanica neopreznih građana pristali su zamijeniti novima.

Zanimljivo je kako su se građani, osim pranja u perilici rublja, dosjetili još jedne metode uklanjanja koronavirusa s novčanica – zagrijavanjem u mikrovalnoj pećnici.

Pravnik uspio ovršiti Finu natjeravši je da ovrši samu sebe za 3,2 milijuna kuna, a prijeti joj i 9 milijuna kuna kamata!

KAKAV URNEBES! Divlja svinja mu ukrala laptop, a on se gol dao u trk za njom! Ljudi su vrištali od smijeha!




Autor:A.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.