Foto: Damjan Tadic / CROPIX, Ilustracija

JAVIO SE NOVOPEČENI MILIJUNAŠ: Na Rabu je uplatio dobitni listić, a evo što ga najviše brine

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Iz Lutrije je potvrđeno da se javio sretni dobitnik Eurojackpota čiji je dobitni listić uplaćen na Rabu, no obitelj novopečenog milijunaša već se našla u problemu.

Naime, sretan dobitnik osvojio je 6 milijuna i 350 tisuća kuna nakon što je pogodio pet osnovnih brojeva i jedan dobitni u kombinaciji za 15 kuna, no do isplate malo treba čekati.

U međuvremenu, obitelj se našla u nedoumici gdje čuvati sretna listić te su se obratili Lutriji i zamolili za sigurnu pohranu listića do milijunske isplate.

Doznaje se i kako dobitnik nije turist koji je došao odmoriti na našu obalu, već pravi Rabljanin, pa je tako Rab postao mjesto prebivališta još jednom milijunašu.

Podsjetimo, kako se sretna dobitnik nije odmah javio, mnogi su počeli sumnjati kako je možda riječ o turistu koji nije niti svjestan težine ovog dobitnog listića, a kako je vrijeme odmicalo, postojala je bojazan da se nitko neće ni javiti. Na kraju se ispostavilo da je riječ o dobitniku koji je samo jako oprezan.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.