Foto: Andrija Lucic / CROPIX, Ilustracija

FOTOGRAFIJA S PLAŽE PODIJELILA TVITERAŠE: ‘Zabranimo ulaz ovakvim turistima!’

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

S godinama smo već naviknuli vidjeti turiste koji uživaju u našoj obali i šetnjama obuveni u sandale, ali ne na bosu nogu, već s čarapama, no čini se da neki različitosti baš i ne prihvaćaju. Naime, jedna je fotografija izazvala neočekivane komentare nakon što ju je na Twitteru objavila korisnica, koja se potpisuje kao “C_Gorka”.

Fotografija prikazuje ljude koji leže na plaži, a jedan od njih nosi čarape.  “Stigli turisti… mašala…”, napisala je tviterašica uz emotikone rajčica.

Naime, iako nije poznato kada je i gdje nastala, neki su korisnici Twittera iz Crne Gore komentirali kako imaju upravo takve turiste, no prema istima nisu baš naklonjeni.

“I onda me napadaju što izmišljam… Ovo su stranci, ima tu i paradajza”, napisala je Crnogorka, a dosta pratitelja se složilo s njenom tvrdnjom.

“Vjerojatno im je mozak u tabanima pa su ga pokrili da ga ne opali sunčanica”, “Sišli sa planine, a ostala navika da sve ide od nogu”, redali su se komentari.

Neki su u iskazivanju nezadovoljstva i prešli granice dobrog ukusa.

“Ovim paradajz turistima koji ljetuju u Crnoj Gori za 50 eura dva tjedna dođu s autom punim rajčica, paprike, treba zabraniti ulaz dok ne pokažu minimum 1.000 eura za dva tjedna i rezervaciju za boravak. Mora se stati na kraj tom ruglu”, napisao je jedan tviteraš.




Valja istaknuti kako je bilo dosta onih koji su zaključili kako takvih turista ima u čitavoj Europi te da ne vide problem u tome ako netko želi nositi čarape na plaži.

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.