Foto: Facebook/Dnevna doza prosječnog Dalmatinca

(FOTO) ‘SINJ, SPAVAŠ LI MIRNO’: Splićanin uhvaćen u nesvakidašnjem prizoru postao glavna tema društvenih mreža!

Autor: I.G.

Facebook stranica ˝Dnevna doza prosječnog Dalmatinca˝, svakodnevno objavljuje duhovite statuse i fotografije posvećene upravo Dalmatincima, a iste, zbog svoje neobičnosti, nerijetko postanu glavna tema na društvenim mrežama. To se sada dogodilo i s mladićem koji je u Splitu snimljen u ulozi, kako su ga prozvali, ˝splitskog alkara˝.

Naime, nepoznati je muškarac uhvaćen na motoru, a pažnju je ukrao štap za pecanje koji je nosio u jednoj ruci dok je drugom upravljao vozilom. Nesvakidašnji prizor nasmijao je mnoge na spomenutoj Facebook stranici, a komentari ispod fotografije koja se širi društvenim mrežama su urnebesni.

˝Ovo bi mogla postati turistička atrakcija˝, ˝Sinj, spavaš li mirno˝, ˝alkar Ante u sridu˝, ˝neka mi se momak alkar javi u inbox ako je SP na prodaju˝, samo su neki od komentara.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.