Fozo: Instagram

(FOTO) PA TI RECI! Nini Badrić se javio fetišist: Želi otkupiti njene vrlo osobne stvari, izbacio i cifru!

Autor: T. Š.

Pjevačica Nina Badrić na svom je Instagramu objavila nekoliko Storyja u kojima je otkrila vrlo zanimljive detalje. Prva i najvažnija je da nam sprema novi singl ‘Pamtim’, a druga da se upustila u novu poslovnu suradnju Ilanom Kabiljom. “Nešto kuhamo”, poručila je kratko.

Foto: Instagram

No, to nije sve, Nina je otkrila kako održava figuru koja u posljednje vrijeme privlači mnogo pažnje. Osim vježbe, pjevačica odlazi i u barokomoru.

Foto: Instagram

A, onda je u nizu storyja uslijedio i jedan bizaran. Riječ je o poruci koju je dobila pjevačica.

“Pozdrav, ljepotice, vjerujem da si otvorenog uma i da ćeš razumjeti moj zahtjev. Ovo nije pitanje koje se postavlja svaki dan.  Zainteresiran sam za kupnju tvojih najlonki i čarapa. Bi li 200 eura bilo dovoljno? Razlog zbog kojeg ti nudim ovoliko novca je taj što sam svjestan da su to tvoje privatne stvari i samo dobra ponuda bi te mogla natjerati da je prihvatiš. Obećavam ti da je ovo vrijedno tvog vremena. Unaprijed ću ti platiti. Imaš li PayPal? Ako ne, reci mi kako da ti pošaljem novac. Odgovori mi kako bismo dogovorili više detalja i kako bih ti dao više informacija. Reci mi ako išta želiš izmijeniti”, glasila je poruka.

“Pa ti reci”, napisala je.

Foto: Instagram

Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.