Franck

(FOTO) Lansiran novi okus Franck Cappuccino Nougat Cream te poboljšana receptura Vanilla Cream

Autor: dnevno.hr

U slast!

Franck je za sve ljubitelje desertnih napitaka pripremio novi okus Nougat Cream, neodoljivu kombinaciju lješnjaka i čokolade te poboljšanu recepturu okusa Vanilla Cream s prirodnom aromom vanilije.

Pažljivo osluškujući želje potrošača na temelju istraživanja provedenoga prošle godine, Franck je tako dodatno obogatio svoju ponudu instant cappuccina koji, zahvaljujući desertnom karakteru, služe kao svojevrsna zamjena za slatki zalogaj i trenutak za uživanje.

Ujedno, istraživanje je pokazalo kako su inovacije i različiti okusi u kategoriji instant cappuccina potrošačima izuzetno važni te da je okus popularnih namaza od čokolade i lješnjaka izrazito poželjan zbog čega je odabran okus Nougat Cream.

Franck Cappuccino proizvodi mogu se pripremiti kao topli, ali i hladni napitci pa su stoga idealan razlog za predah u bilo koje doba godine. Kremasta tekstura, bogata pjena i desertni karakter ove napitke čine atraktivnim gostima u kafiću, u uredu ili udobnosti vlastitog doma. Uz Franck proizvode čarobnih aroma, svi ljubitelji kave imaju priliku prepustiti se užitku otkrivanja novih okusa, a šalica novog Franck Cappuccino Nougat Creama pobuđuje sva osjetila te postaje neizostavni dio svakog dana. Prirodna aroma vanilije u poboljšanoj će recepturi Franck Cappuccino Vanilla Creama posebno oduševiti ljubitelje ovoga okusa.

Franck Cappuccino linija instant napitaka od kave svojim stalnim inovacijama u okusima oduševljava potrošače svih generacija, a osim u novom Nougat Cream okusu i unaprijeđenoj recepturi Vannila Cream, potrošači mogu uživati i u brojnim drugima kao što su Jaffa, Čokolada, Classic, Irish Cream, Kokos i Bijela čokolada, Instant Cappuccino s manje šećera te napitku bez kave za najmlađe – Bananacino. Franck Cappuccino Nougat Cream dolazi u kutiji s 8 stickova (148 g) uz preporučenu maloprodajnu cijenu od 16,99 kn.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.