Twitter/screenshoot

(FOTO) IZLAZAK KOJI ĆE ZAPAMTITI ZAUVIJEK! Cijene na Hvaru će vas šokirati!

Autor: Dnevno.hr

Iako često na društvenim mrežama viđamo fotografije računa s astronomskim iznosima koje su platili gosti u ugostiteljskim objektima na Jadranu, jedan od zadnjih primjera je prilično ekstravagantan i to s našeg najljepšeg otoka.

Ne znamo je li to bilo tako, ali vrtoglavih gotovo 88 tisuća kuna morao je nakon noćnog provoda platiti gost poznatog beach bara Carpe Diem na Hvaru.

Cjenik pića gostu je bio dostupan u svakom trenutku, a cijene nekih vrsta pića upravo su nevjerojatne. Gost je naručio nekoliko boca poznatog šampanjca Dom Perignon, a najskuplja vrsta stoji vrtoglavih 15.000 kuna! Pilo se i Ožujsko pivo, po cijeni od 39 kuna za 0,3 l te Jana, čijih 3 decilitra stoji 29 kuna. Jjedno od skupljih pića je i tequila Padre Azul Anejo, čija čašica stoji 110 kuna.

“Napojnica nije uključena”, napisao je korisnik Twittera koji je objavio fotografiju astronomskog iznosa na računu.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.