fbpx
Foto: Pixabay/Reddit

(FOTO) DJEVOJKE SU PROSTITUCIJA, A NEDJELJNA MISA JE OBAVEZA: Ugovor o najmu stana između hrvatskog studenta i stanodavke postao hit na društvenim mrežama!

Autor: I.G.

Nakon što se na društvenim mrežama ˝podignula prašina˝ zbog oglasa o najmu stana u Zagrebu gdje se od budućih stanara očekuje da su rimokatoličke vjeroispovijesti te da, između ostalog, prilože potvrde o primljenim sakramentima, ali i da žive u predbračnoj čistoći ako je riječ o nevjenčanom paru, na Redditu se sada pojavio ugovor o najmu stana iz 1998. godine koji je, najblaže rečeno, zbog stavki koje se nalaze u istom – urnebesan.

U nastavku donosimo neke od uvjeta kojih se stanar, u ovom slučaju student, morao pridržavati:

1. Ne smijem dovoditi u stan nikoga osim roditelja i u društvu roditelja ponekog iz rodbine najuže.

2. Najstrože zabranjujem dovođenje bilo kakve ženske osobe pod nazivom ˝moja djevojka˝. To otvoreno nazivam prostitucijom. Za brak se čovjek mora spremati kad su tri uvjeta ispunjena: postignuta diploma, pronađen posao i pronađen stan; tada više nema ˝moja djevojka˝ nego ˝moja zaručnica˝. To je stav Crkve koju vodi Isus Krist.

3. Ne priznajem također ni naziv ˝moja prijateljica˝.

4. Zahtijevam da moj novi stanovnik najstrože održava obavezu nedjeljne i blagdanske svete mise. Nakon mise javit će se rođaku i svećeniku Josipu.

5. Zahtijevam da svakog petka u 21 sat navečer, tj. iza dnevnika, zajedno izmolimo večernju molitvu.

Foto: Reddit

Nesvakidašnja lista zahtjeva koja se tražila od stanara dobro je nasmijala, ali i začudila brojne korisnike Reddita. ˝Ave Maria u gornjem lijevom kutu mi je najbolji dio, a i ovaj svjedok svećenik i rođak nije za baciti˝, ˝prošao sam nešto slično, ali puno manje ludo. Ovakvih stvari ima. Bježite od takvih dok možete. Imao sam priliku završiti i kod gore stanodavke, ali sam pobjegao kao Pink Panther˝, neki su od komentara.
Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.