Hotel Bellevue

(FOTO) Britanski mediji ponovno oduševljeni našom obalom! Preporuku je dobila uvala Čikat u Malom Lošinju

Autor: Dnevno.hr

Nakon britanskog Voguea, Telegrapha i američkog FW&T Magazina, ljepota i ponuda uvale Čikat u Malom Lošinju oduševili su i Daily Mail, jedan od najčitanijih britanskih medija kojega dnevno prati više stotina milijuna ljudi diljem svijeta. Poznati novinar Adrian Chiles, čija je majka rodom iz Hrvatske, posjetio je uvalu Čikat i ostao oduševljen hotelom Bellevue 5*, kojega preporuča kao idealno mjesto za potpuni odmor.

Britanski novinar hotel Bellevue opisuje kao čudesan spoj svjetla i prostora s kakvim se još nije susreo nigdje u svijetu, a naročito ne u Hrvatskoj. Posebno ga se dojmio mir i osjećaj opuštenosti koji vladaju u uvali i samom hotelu te izostanak gužve, koja je prema riječima autora, zaštitni znak hrvatskog turizma u ljetnim mjesecima. Ističe kako to u Bellevueu nije slučaj, jer od samog ulaska u prostrano predvorje pogled kroz hotel na borove iza kojih se prostire more stvaraju očaravajući doživljaj opuštenosti.

Hotel Bellevue

Poseban utisak na autora, koji Hrvatsku posjećuje od malih nogu, ostavili su prilaz plaži i ulaz u more ispred hotela Bellevue. Piše kako je, iako bogato razvedena, Hrvatska obala u velikoj mjeri stjenovita i često neprikladna za ulazak u more, no da je napokon pronašao savršen ulaz u nevjerojatno plavetnilo Jadrana. Za ulazak u nevjerojatno bistro more, kako kaže, potrebno je samo ispružiti nogu i zakoračiti.

Hotel Bellevue

Najavio je kako će se u hotel Bellevue od sada vraćati svake godine, a čitateljima sugerira posjet hotelu jer ih očekuju brojni sadržaji poput unutarnjih i vanjskih bazena, wellnessa, sjajne gastronomske ponude i vrhunske usluge ažurnog, ljubaznog i mladog osoblja hotela.

Hotel Bellevue 5* dio je hotelskog brenda Lošinj Hotels&Villas te omiljeni odabir brojnih gostiju koji preferiraju sofisticiranu udobnost i vrhunsku uslugu u prozračnoj atmosferi hotela jedinstvene arhitekture. Da je riječ o jednoj od najprestižnijih ponuda na jadranskoj obali svjedoče sami gosti koji su Bellevue proglasili najboljim hrvatskim hotelom te najboljim luksuznim hotelom u Hrvatskoj na TripAdvisoru u 2017.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.