(FOTO) BIZARNO: Ovaj čovjek zaljubljen je u igračku, planiraju i vjenčanje

Autor: ZG/Dnevno.hr

29-godišnji Joey Morris (Taneytown, Maryland, SAD) već je dvije godine u vezi s lutkicom RoboTrolom. U vezi su od 2017. godine kada ga je mali robot “osvojio zadovoljnim osmijehom i ružičastom kosom”.

On je od svoje desete godine svjestan da ga privlače objekti. Prije RoboTrola bio je u vezi sa svjetiljkom, kamionom “Transformerom” i figuricom za Noć vještica. Za njih je brzo izgubio interes, pa veze nisu potrajale.

“Shvatio sam da me privlače predmeti kada sam imao deset godina jer sam želio biti prijatelj školskoj lampi. Učiteljica je doznala za naš odnos i odnijela lampu, a ja sam ostao zbunjen. Poslije sam se zaljubljivao u druge stvari, a jedna od njih je i transformers “Optimus Prime” kada je u svojoj kamionskoj opremi”, rekao je Morris.

Svoju sadašnju ljubav naručio je preko eBaya za 20 dolara. Ističe kako ga budućnost s lutkom veoma raduje. Vodit će je sa sobom na odmor, a planira i vjenčanje.

Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.