Facebook

DJEVOJKA NA TWITTERU POPLJUVALA FILM ‘SAM U KUĆI’: Ovo je monstruozno

Autor: Dnevno.hr

Jedan od prigodnih blagdanskih filmova koji milijuni svake godine pogledaju u prosincu je ‘Sam u kući’.  Sigurni smo da ste i vi barem jednom pogledali ovu komediju s MacAulayem Culkinom u glavnoj ulozi. Pritom vrlo vjerojatno niste primijetili ove detalje koji su trenutačno hit na društvenim mrežama.

Jedan od najgledanijih blagdanskih filmova, ‘Sam u kući’, prije nekoliko dana postao je pravi hit jer je jedna od korisnica Twittera objavila detalje koji su mnogima promaknuli prilikom gledanja nepodopština MacAulaya Culkina.

Claire Reilly objavila je putem ove popularne društvene mreže svoje primjedbe na kultni film i ono što je po njezinu mišljenju veliki propust, a s njom su se brzo služili brojni korisnici.

Njezina glavna primjedba svela se na dekoriranje kuće u kojoj živi obitelj McCallister u blizini Chicaga.

Twitter

Reilly se pita tko točno tako uređuje kuću i zašto je u njoj sve prepuno blagdanskog dekora, koji navodno stoji u njoj čitavu godinu. Smatra da su pretjerali s nekim detaljima, a potom je navela nekoliko primjera koji to dokazuju.

“Možemo li nakratko prokomentirati kuću obitelji McCallister? Naravno da će vam kuća biti glavna meta razbojnika ako je cijela u temi Božića”, piše u prvom postu, a onda dodaje još nekoliko zgodnih ilustracija iz filma te uz njih svoje citate. ‘Recite mi istinu. Jeste li zaista ovako uredili kuću i dekorirali je, a onda me ostavili samog za Božić?’, dodala je iznad scene u kojoj je glumac Macaulay Culkin.




‘Najgora od svega je kuhinja. Crveni lonci, zelene pločice, crveni čajnik, crveni podovi, a tu je čak i zeleni valjak za kolače. Svi mi ponekad zalutamo na tematske odjele Ikee, ali nitko to ne kupuje u stvarnom životu. ‘Sam u kući’ je sjajan film, ali dekoraterka im je noćna mora’, objasnila je ljutita Reilly.

Twitter

Potom se osvrnula i na učestale zelene tapete u gornjem katu kuće, koje se mogu primijetiti u mnogim scenama, a tu su i zeleni ručnici u kupaonici. Sve je u jednom tonu.

Vrhunac zelene priče Reilly zaokružuje zelenim kućnim telefonom, koji se vidi kada Kevinova majka obavlja razgovor.




Twitter

Istovremeno se pita jesu li unajmili glumicu Catherine O’Hara upravo zbog njezine crvene kose kako bi se dobro uklopila u dekor, piše priznajem.hr

Twitter Screenshot

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.