Foto: Screenshot

‘DA SE PREKRSTIŠ’ Srbi luduju zbog tetovaže sunarodnjakinje: S jedne strane ‘Oče naš’ s druge…

Autor: T. Š.

Srpski mediji raspisali su se o tetovaži nepoznate djevojke iz Srbiji kao ‘reprezentativnom primjerku’ kako si tijelo možemo uništiti lošom tetovažom.

Fotografija je osvanula na Redditu i ostalim društvenim mrežama, a prikazuje leđa djevojke na kojoj je s jedne strane molitva “Oče naš”, a sa druge zahvala Bogu i anđeosko krilo, grb Srbije, križ, nekoliko imena i neidetificiran sadržaj tetovaže.

Navode kako su svi koji su vidjeli tetovažu ostali bez riječi. “Ono čemu smo se nekada smijali Bugarima uz urbanu legendu o liku koji na leđima ima veš mašinu, pali su na drug mjesto nakon art poigravanja neimenovane dame”, piše noizz.rs.

S jedne strane, jasna im je posvećenost Bogu i vjeri, ali sveukupno ukrase na leđima djevojke smatraju neukusnima. Naime, iako se nisu u potpunosti izjasnili što su točno željeli poručiti znakovitom porukom, iz noizz.rs navode da je sve jasno kada se pogledaju nokti djevojke. “Da se prekrstiš”, komentirali su.




Ubrzo su korisnici društvene mreže primijetili neobičan detalj koji ih je inspirirao za još komentara. “Ma ja ne vidim dobro. Šta to piše? Jel’ to uputstvo za upotrebu sebi na leđima napisala?”, “uuu sad vidim. Svega tu ima. Žena je multipraktik”, pisali su.

“Kakva li joj je tek naslovna strana”,”Par golih sisa, predsjednik, Nestorović i Pornfirije…Negdje dole u dnu mali Džilas”, komentirali su korisnici Twittera.

U nastavku je detalj koji je izazvao najveću raspravu. Primjećujete li nešto neobično?




Foto: Screenshot

Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.