BDP raste, padaju sjekire, pogledajte kako ministar Maras gađa ‘u sridu’! (VIDEO)

Autor: B.Biško

Ministar Maras je pokazao izraziti talent za gađanjem sjekirom. Možda bi trebao razmisliti o promjeni zanimanja jer puno bolje pogađa sjekirom nego što prognozira stanje gospodarstva u Hrvatskoj.

Ministar Maras na svome Facebook profilu svako malo objavljuje kako je vješt u baratanju starim zanatima i vještinama. Ovaj put na repertoaru je imao bacanje sjekira u metu.

Moramo priznati kako je ministar pokazao zavidno znanje i vještinu u toj disciplini. Pa smo se zapitali je li ministar “fulao” zanimanje. Puno veću točnost je pokazao kad baca sjekire nego kad prognozira stanje u Hrvatskoj.

Pogledajte ministra Marasa i uživajte:

 

Na Renesansnom festivalu u Koprivnici okušao sam se u više sportova iz tog vremena, među ostalim i u streličarstvu te gađanju jabuke sjekirom. Kako to izgleda možete pogledati u videu ili isprobati osobno još danas na koprivničkim Gradskim bedemima.

Posted by Gordan Maras on 30. kolovoz 2015




Autor:B.Biško
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.