pexels

A KAKO BI HŽ REAGIRAO? Ispričali se putnicima jer je vlak krenuo 25 sekundi RANIJE!

Autor: dnevno.hr

U Japanu se željezničkoj kompaniji JR West dogodila “teška pogreška”. Spomenimo kako je riječ o zemlji u kojoj se vlakovi poistovjećuju s besprijekornoj točnosti. Prošlog je petka, naime, vlak krenuo 25 sekundi ranije od predviđenog vremena, a željeznička kompanija JR West objavila je priopćenje za medije u kojima se duboko ispričava.

Naime, vlak od 12 vagona je sa stanice Notogawa krenuo prema stanici Nishi-Akashi u 7:11:35 ujutro, umjesto u  7:12:00 ujutro, kako je stajalo u rasporedu vožnje, prenosi 24sata.

Greška se dogodila jer se kondukter zabunio oko termina polaska i poslao signal za kretanje vlaka. Nekoliko ljudi koji su čekali na ukrcaj ostalo je na stanici, a jedan od njih prijavio je incident kompaniji.

“Nema opravdanja za veliku neugodnost koju smo priuštili našim korisnicima. Temeljito ćemo evaluirati naše postupke i težiti tome da se takav incident više nikad ne dogodi”, navodi se u priopćenju za javnost. S obzirom na sve učestalije kvarenje HŽ-ovih vlakova, kašnjenja te ljutite putnike koji znaju i po pola dana putovati na kratkim relacijama, ne možemo se ne zapitati kako bi naše željeznice reagirale na nešto ovakvo….

VOLIMO HŽ: Vozili se 13 sati od Splita do Zagreba!

PUTOVANJE DULJE TRAJE NEGO INAČE, VLAKOVI KASNE, KVARE SE LOKOMOTIVE: Evo što na to imaju za reći iz HŽ-a!




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.