Foto: Instagram

‘ZA MUŽA CRVENO, ZA PSA CRNINA’ Miša Grof je mrzio njezine pse, otkrila kako ih zapravo tretira: ‘Ne vodim ih kod psihologa’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

U četvrtoj emisiji “Donna“, koja se prikazuje na Uni TV, voditeljice Nikolina Pišek, Dejana Rosuljaš i Baya Bangue Namkosse ugostile su žrtvu neuspjelog estetskog zahvata Milu Savić i Juricu Radovića, vlasnika portala Estetic.rs.  Kao i svakoga tjedna, djevojke progovaraju o tabu temama, a sada je na redu bilo crno tržište estetske kirurgije, s ciljem da se upozore svi koliko neinformiranost može koštati.

Prije nego su se bacile na razbijanje tabua, djevojke su odradile “društveni presjek tjedna” krenuvši s vedrom pričom o kućnim ljubimcima. Osvrnule su se na to kako mnogi slavni vlasnici tretiraju svoje pse i mačke kao ravnopravne članove obitelji, pripremaju im rođendanske proslave, oblače ih u skupu odjeću, a neki čak odvode svoje kućne ljubimce kod psihologa. Dotakli su se prvo pjevačice Marije Šerifović i njezinog psa HuckA, pravu Instagram zvijezdu s kojom se pjevačica neprestano hvali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Na red su tada došli Nikolinini psi, a voditeljica ih ima čak pet. Inače, njezinu je ljubav prema psima nedavno javno osudio Miša Grof, otac njezina pokojnog supruga. “Muž joj je umro, a ona nosi crvenu haljinu i vijenac oko glave. A kad joj je pas rastrgao njezina psa, nosila je šest mjeseci crninu. Išla je na groblje, pa ga kremirali i od tada drži urnu s njegovim pepelom na kaminu”, rekao je ovoga ljeta ljutiti otac, dok je još uvijek čekao nalaze obdukcije svoga sina.




Foto: UNA TV Screenshot

Naime, Nikolina je prije nekoliko godina doživjela pravi šok, kada joj je pas ubijen pred očima njezina brata. Njemački ovčari Nikolinina tadašnjeg susjeda Amira Isajbegovića napali su njezina dva psa, a maleni Tyson je uginuo. Sedam godina kasnije Nikolina je dobila sudski spor u kojemu je tužila susjeda za 38 tisuća kuna, od kojih je jednim dijelom pokriven trošak kremiranja. Bila je godina shrvana zbog tog gubitka, a bivši joj je svekar itekako zamjerio što je tada bila tužnija nego sada kada je ostala bez supruga.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Nikolinu najčešće imamo priliku vidjeti u društvu pomeranca Scarlett, a u emisiji je otkrila da ne pretjeruje poput nekih te da njezini psi dobivaju samo ono najosnovnije što im je potrebno. “Nastojim da uživaju što je više moguće. Koliko uveseljavaju oni mene, uveseljavam i ja njih”, rekla je voditeljica.

U presjeku tjedna dotakle su se i nezaobilaznih “Kardashianki”, koje su u posljednjoj epizodi svoj reality showa “The Kardashians” raspravljale o načinima smrti i kako bi htjele biti pokopane. Majka Kris usuglasila se s kćerkama Kim i Khloe kako je najbolje da se od njezinog pepela napravi nakit, a ideju su pozdravile i voditeljice u studiju te prešle na temu veganstva. Nikolina je rekla da već deset godina ne jede meso, a do toga je došlo čisto iz fizičkog gađenja, zajedno sa svim saznanjima o mesnoj industriji.

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.