Flickr

ZAISTA!? Ako vas nikad nije nazvao gušter, očito ne živite na Havajima

Autor: Dnevno.hr

Dr. Claire Simeone, ravnateljica bolnice Kei Kai Ola za morske medvjedice, ranije ovog tjedna je išla s posla na ručak kad je telefon počeo zvoniti. Neprestano.

“Mislila sam da je netko imao pitanje vezano uz morske medvjedice”, napisala je Simeone na Twitteru  “Podigla sam slušalicu, ali čula se samo tišina”

Nekoliko sekunda kasnije Simeoneov je telefon ponovo zazvonio, i onda opet i opet. Svaki put kad je odgovorila, nije bilo ništa drugo nego tišina. Nakon što je u roku od 15 minuta dobilo devet identičnih poziva, Simeone je “počela paničariti”, napisala je. Pozivi su očigledno dolazili iz bolnice, pa je odjurila natrag na posao, zabrinuta da se nešto dogodilo dok je nije bilo.

Međutim ništa se nije dogodilo. Zapravo, Simeoneovi suradnici rekli su da ju nitko nije pokušao nazvati.

“U međuvremenu”, napisala je Simeone, “nekoliko drugih ljudi je nazvalo bolnicu i pitaju:” Zašto ih neprestano pozivamo? “

Kad je Simeone nazvala telefonsku tvrtku u bolnicu da otkrije izvor zih poziva, tehničar je potvrdio da su doista bili pozvani iz jedne linije u bolnici. Simeone je tražila iz sobe u sobu sve dok nije konačno uhvatila njenog počinitelja.

“GEKON LEŽI NA TOUCH SCREENU TELEFONA, I SVOJIM MALIM ŠAPAMA POZIVA LJUDE!!!” Simeone  tweetala. “Ovaj gecko me nazvao 15 puta i sve ostale na našem nedavnom popisu poziva”.

Misterija je riješena. Simeone je rekla da je “odmah zaposlila guštera” i napisala ispriku svim osobama koje su možda dobile poziv od sitne, zelene prijetnje.

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.