Foto: TikTok

(VIDEO) Ženu napali zbog snimke psa i morskog lava: Je li doista pogriješila dopuštajući im igru?

Autor: Dnevno

Neobično prijateljstvo psa i morskog lava postalo je viralno. Lindsey Greenberg objavila je na TikToku snimku svog labradora koji je pronašao prijatelja šetajući plažom. Riječ je o nemalom morskom lavu s kojim se labrador kupao u moru, igrao na pijesku, a potom ga i tužno gledao sa svog balkona, dok je morski lav ležao ispod i djelovao pomalo tužno što se ne igra sa svojim dlakavim prijateljem.

“Kad živiš na plaži… I dan danas su prijatelji”, napisala je Lindsey i skupila 1.8 milijuna pregleda.

No, prizor iz Kalifornije nije sve oduševio.

“Shvaćaš li da morske lavove treba ostaviti na miru? Ugrožena su vrsta i ljudi se ne bi trebali s njima baviti jer su im slatki”, napisao je korisnik imena Tom.

“Ovo je ilegalno, ali i opasno za obje životinje”, dodao je drugi.

@linzybinzy120When you live on the beach😂 they’re still friends to this day💙 ##viral ##dogsoftiktok ##animalsdoingthings ##comedy ##foryou ##vlog ##beach ##crazy ##wow ##fy♬ Sunday Best – Surfaces

Lindsey je naknadno podijelila još jedan video na kojemu je prikazala djelatnike službe za zaštitu divljih životinja koji su došli provjeriti morskog lava, te je ustvrdila kako mu je to bila daleko stresnija situacija od igre s njenim ljubimcem. Na snimci se može čuti kako morski lav zvuči baš kao da je očajan u pokušaju da im pobjegne ili da ga barem puste na miru, a mnoge je njegovo glasanje prilično rastužilo.




“Bilo mu je daleko zabavnije s mojim psićem”, poručila je uz prizor morskog lava koji bježi u ocean.

@linzybinzy120He had way more fun with my doggo😉♬ original sound – Lindsay Greenberg




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.