Pixabay

(VIDEO) NEĆETE VJEROVATI SVOJIM OČIMA: Pogledajte kako kunići bježe pred poplavom

Autor: ZG/dnevno.hr

Novozelandski farmer snimio je divlje kuniće koji su se stisnuli na leđima ovaca koje su sa svojim stadom bježale od nadiruće poplave nastale zbog snažnih pljuskova koji su pogodili tu oceanijsku zemlju.

64-godišnji Ferg Horne rekao je da nikada nije vidio takvo što. “Brzo sam snimio što sam vidio jer sam znao da mi nitko ne bi vjerovao”, ushićeno je dodao.

Kako je ispričao novinarima, čuvao je ovce svoga susjeda koji je bio otputovao u Rusiju na vjenčanje svoga nećaka. Kad je ugledao taj prizor, prvo se zbunio jer je znao da njegov susjed nema crnih ovaca. Zatim je ugledao dva kunića kako “jašu” jednu i trećega kako jaše drugu ovcu.

Horne je rekao da su kunići bili potpuno mokri, no činilo se da im je ugodno jer su se posve opustili na leđima svojih “spasilaca”.

Farmer je zaključio: “Iako ih često lovim, ove sam kuniće ostavio na miru! Zaslužili su”, prenosi The independent.




Autor:ZG/dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.