screenshoot/fb

(FOTO) Hitna došla po retrivera koji je imao moždani udar i torziju želuca! Pod sirenama ga odvezli na operaciju!

Autor: Dnevno

Na Facebook stranici Animalexa – Udruge za pravnu zaštita životinja pojavila se objava nad kojom se treba zamisliti.

Naime, korisnica Facebooka objavila je fotografije retrivera koji je doživio moždani udar i torziju želuca, zbog čega je po njega došla hitna, te ga pod sirenama odvezla na operaciju – I to besplatno!

Nažalost, ono zbog čega se treba zamisliti je činjenica što u Hrvatskoj tako nešto postoji, stoga se vlasncii kućnih ljubimaca, kao i oni koji pronađu ozlijeđenu životinju, bolesnu, kojoj je potrebna hitna pomoć mora itekako potruditi kako bi itko reagirao i pomogao odvesti životinju veterinaru ili kako bi itko, a najčešće su to azili i komunalni redari, izašli na teren. Nažalost, čak i kad izađu, malo toga doista i učine.

U Italiji je pak potpuno normalno životnju kojoj je hitno potrebna pomoć specijalnom hitnom za životinje prevesti na operacjiu, jednako kao što bi to učinili da voze čovjeka, a kada ćemo tako nešto odživjeti u Hrvatskoj, uistinu je pitanje s puno upitnika!

Nadamo se da je ovaj retriver, zahvaljujući ovakvoj brizi uspješno operiran i spašen, a u nastavku pogledajte kako je to izgledalo:

Ovo je jedan od najslađih psića kojeg ćete ikad vidjeti! Preslatkim pogledom i smješkom osvojio društvenu mrežu!




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.