Foto: Instagram

VRSALJKO POKAZAO SINA: U manje od sat vremena, preslatku fotografiju lajkale tisuće ljudi!

Autor: Š. P.

Nekoliko mjeseci nakon što je s Instagrama izbrisao brojne obiteljske fotografije, nogometaš Šime Vrsaljko se očito smekšao te s pratiteljima podijelio trenutak druženja s trogodišnjim sinom Brunom.

Uživali su, očito, u restoranu, a Šime je svoje lice sakrio rukom i kapom, očito u želji da njegov nasljednik bude u prvom planu.

Foto: Instagram

Bruno je na svijet došao malo prije nego što je Šime s hrvatskom nogometnom reprezentacijom osvojio srebro na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Štoviše, ponosni otac je morao na put, koji se poslije pokazao povijesnim, kad mu je sin imao tek četiri dana.

“Malo mira i opuštenosti s mojima u kući i stalno upoznavanje s mojim Brunom. Ajme što se promijenio, narastao. Ostavio sam ga doma s mamom kad je imao četiri dana, a 45 dana kasnije mali čovik”, izjavio je tada Vrsaljko usred nacionalne euforije zbog osvajanja srebra.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.