Vrhunski reggae u Močvari

Autor: M. T./dnevno.hr

U organizaciji Bass Experience večeri, 13. prosinca u zagrebačku ‘Močvaru’ stiže Haris Pilton kako bi predstavio svoj novi i prvi roots reggae album ‘Reggae Station’.

Haris Pilton je pionir gipsy duba, reggae selektor od 1998. godine poznat kao producent i član projekta kao Kali Fat Dub, The Ufoslavians i Doggy Brasco in Bitter Delight. Dolazi kako bi predstavio svoj novi i prvi roots reggae album ”Reggae Station”.

Iz Istre nam dolaze stari znanci Vibration Addict Sound system outta Sutivanac koji će sa svojih šest scoopera protresti Močvaru dubokim bassovima i ponoviti scenarij od svoga prošlog gostovanja u Zagrebu. Svojim reggae vibracijama protrest će vas i Rasta Altitude Sound iz Kutine, te kao i uvijek Bass Experience Crew – Richo i Jan Becele.

S ciljem promocije novih i mladih izvođača na bass sceni naziva New Bass On The Floor na drugom katu nastupa Bass Couture.

Autor:M. T./dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.