Foto: Guliver

‘VRATILA SU MI SE NEKA SJEĆANJA’ Princa Williama kraljičina procesija podsjetila na sprovod princeze Diane: ‘To je tako čudna stvar”

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Princ William hodao je iza lijesa svoje bake, kraljice Elizabete II., na procesiji u srijedu pa je priznao da su mu se vratila tužna sjećanja na sprovod voljene majke, princeze Diane Spencer.

‘Mislim da je jučerašnja šetnja bila izazovna. Vratila mi je neka sjećanja’, rekao je William obožavateljima kraljevske obitelji u Sandringhamu.

‘Ovo je jedan od onih trenutaka u kojima mislite da ste se pripremili za ovo, ali niste toliko spremni. To je tako čudna stvar… jer znali smo da ima 96 godina’, dodao je u razgovoru s Jane Wellis koja mu je rekla da bi njegova majka Diana bila ponosna na njega.

‘Rekao je kako mu je jučer bilo teško jer ga je sve podsjetilo na majčin sprovod’, ispričala je Jane.

Caroline Barwick-Walters iz Walesa zahvalila je princu Williamu što je ‘svoju tugu podijelio s nacijom’, a on joj je na to odgovorio: ‘Ona je bila svačija baka.’

William je imao samo 15 godina kada je u automobilskoj nesreći u Parizu tragično preminula njegova majka Diana. Na njezinom sprovodu, također, je hodao iza lijesa i to u pratnji svog oca kralja Charlesa i brata Harryja.

Foto: Guliver




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.