Foto: YouTube

VRAĆA SE ADELE! U medije ‘procurio’ datum izlaska novog albuma, priprema i veliki koncert!

Autor: Š. P.

Nakon četverogodišnje stanke u tijeku koje se razvela, ponovo zaljubila te značajno promijenila imidž, na svjetsku glazbenu scenu vraća se Adele. 33-godišnja pjevačica će, prenose britanski mediji, novi album izdati oko Božića, a održat će i veliki koncert u Las Vegasu.

“Puno je vremena prošlo, a njezina izdavačka kuća želi da sve bude spremno prije Božiča. Adele i njezin menadžment pregovaraju s programom BBC America koji će njezin koncert prenositi u čitavom svijetu. Bit će to dio njezine male promotivne turneje”, rekao je izvor za The Sunday Mirror.

Ove glasine je, slučajno ili ne, potvrdio i njezin poznati kolega Ed Sheeran. “Mislim da se Adele vraća prije Božića. Čuo sam glasine”, rekao je u nedavnom intervjuu.

Osvojila je svijet s tri albuma

Posljednji album “25” izdala je 2015. godine, a do danas je prodan u nevjerojatnih 23 milijuna primjeraka. Godine 2017. održala je u veliku svjetsku turneju, a nakon posljednjeg koncerta na Wembleyu gotovo da se vratila u anonimnost. Otad je zabilježila samo jedno TV gostovanje, i to u skeč showu “Saturday Night Live”.

Da se njezin povratak očekuje s nestrpljenjem, pokazuju i nevjerojatne brojke koje je zabilježila sa samo tri izdana albuma. Njezina glazbena trologija dosad je, naime, prodana u 120 milijuna primjeraka, a donijela joj je i 15 nagrada Grammy te devet Brit Awardsa. Godine 2012. Adele je izdala i “Skyfall”, naslovnu pjesmu za istoimeni film o Jamesu Bondu te za nju zaradila Oscara i Zlatni globus.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.