Foto: Instagram / Olivia Culpo

VOLI POKAZATI SVE, ALI SAD JE PREŠLA GRANICU: Manekenka doživjela neugodnost prije leta, natjerali je da se obuče

Autor: Dnevno.hr

Američka manekenka i modna influencerica Olivia Culpo doživjela je neugodnost pri ulasku u avion “American Airlines” kompanije.

Culpo je bila na aerodromu na putu za Meksiko, a radnik spomenute avio-kompanije rekao joj je da njena odjevna kombinacija – crni top, biciklističke hlačice i crni kardigan –  nisu u skladu s kodeksom oblačenja te tvrtke.

Ubrzo nakon ovog događaja, na svom Instagram profilu oglasila se i njena sestra Aurora koja je burno regirala, te izrazila svoje mišljenje povodom cjelokupnog događaja.

“Pogledajte njenu odeću. Izgleda slatko, izgleda prikladno, zar ne? Zovu je i kažu joj da mora odjenuti bluzu, inače ne može ući u avion. Recite mi da to nije tako je**no poremećeno”, rekla je.




Instagram profil manekenke krcat je fotografijama koje ne skrivaju baš previše. No, što prolazi na društvenim mrežama, možda ne prolazi u ‘stvarnom’ svijetu.

 

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Frances Culpo (@oliviaculpo)

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.