Više me ne zovite zbog Simone, ona za mene ne postoji

Autor: M.K.

Moja uskoro bivša supruga donosi mi loš publicitet, kaže Ante Gotovac.

Više ne želim govoriti o Simoni, ništa me više ne pitajte za nju, ona za mene više ne postoji – vikao je Ante Gotovac u slušalicu kada smo ga nazvali da nam prokomentira novu ljubav svoje uskoro bivše supruge Simone.

Kad se malo primirio, rekao nam je kako o Simoni više ne želi razgovarati jer mu ona donosi iznimno loš publicitet. Tek usput nam je napomenuo kako je o njezinoj ljubavnoj vezi sa Danijelom Čibarićem saznao od poznanika iz Slovenije još i prije nego je tu vijest objavio slovenski tabloidni tisak. Uostalom, rekao je Antiša, u ljubavi im želi sreću kakvu i on uživa u romansi sa starletom Majom Morales, koja u posljednje vrijeme osvaja medijski prostor priznanjem da se honorarno bavila najstarijim zanatom na svijetu. Za komentar smo zvali i Simonicu, no ona ovih dana od novinara bježi kao vrag od krštene duše. A možda i ne želi prekidati romantične trenutke sa svojim novim izabranikom, za kojeg se zna tek toliko da ima jednoipolgodišnji zatvorski staž koji je stekao zbog organiziranog napada na svog bivšeg poslodavca Rajka Hrvatiča, kojemu je vjerno služio kao tjelohranitelj i vozač.


Autor:M.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.