Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Potpuni preobražaj Vilija Beroša: Više ne izgleda isto kao u vrijeme pandemije

Autor: I.D.

Ministar Vili Beroš bio je glavna zvijezda tijekom pandemije korona virusa 2020. godine, stalno smo ga gledali u medijima i iščekivali kakve će brojke otkriti javnosti. No, kroz te tri godine, ovaj se ministar poprilično stesao. Tome u prilog idu i fotografije koje smo “iskopali” otkako je postao bitna ličnost u hrvatskim medijima.

Inače, Beroš ima dvoje djece sa suprugom Jasminkom, 21-godišnju Lauru i 19-godišnjeg Adriana. Kći im studira pravo, dok Jasminka iz prvog braka ima još i kćer Lanu (33).


Novo izdanje ministra Beroša

Naime, Beroš je snimljen u utorak kada je mahao novinarima jer je žurio na sastanak parlamentarne većine. Na fotografiji se može vidjeti kako odjeća s njega, praktički, visi. Na temelju ovoga se može zaključiti da je ministar smršavio koji kilogram.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

I Hrvatska bi mogla zabraniti popularno energetsko piće: Danas stiže važno upozorenje

Ova fotografija na kojoj ministar telefonira snimljena je prije tri godine, tada je na zagrebačkom aerodromu bio pojačan nadzor putnika zbog korona virusa. Ministar je tada uhvaćen u nešto ležernijem izdanju, u kakvom ga rijetko imamo prilike vidjeti.

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Ministar rijetko priča o obitelji

Podsjetimo, Vili i Jasminka upoznali su se 1992. godine, a vjenčali su se osam godina kasnije u crkvi svete Katarine u Zagrebu. Beroš je tad bio mladi liječnik na specijalizaciji u Vinogradskoj bolnici, a tamo su se upoznali. Par je nakon prve zajedničke kave već osjetio frcanje ljubavnih iskri, a njihova ljubav traje i dan danas.

Stigli glavni rezultati kobne boce: Pronađeno je nešto opasno, Beroš spominje grešku ili sabotažu
Foto: Josip Moler / CROPIX

“Moja supruga je izrazito poštena osoba i inzistira da na tim načelima funkcioniramo u obiteljskom skladu. Kaže mi da bih ponekad trebao smiriti svoj južnjački temperament. Iz obiteljskog sklada crpim snagu za daljnji rad. Kći, koja je starija i studira pravo, je blagi kritičar i na tome joj, kao i svim ljudima koji me kritiziraju, zahvaljujem, a sin mi je bezrezervna i najveća podrška”, rekao je jednom za 24sata.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.