Foto: TikTok Screenshot

(VIDEO) ‘ZNAŠ LI TKO SAM JA’ OVDJE NE PALI! Madonninu kćer nisu pustili na reviju, Marc Jacobs to ne tolerira

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Da treba poštovati točnost i dolaziti na vrijeme, lekcija je koju je Madonnina kći imala priliku naučiti  na posljednjem velikom modnom događaju. Marc Jacobs, poznati dizajner, održao je modnu reviju u New Yorku, a uz svu želju da njoj prisustvuje, Lourdes Leon ju je ipak propustila.

Lourdes je na reviju došla točno u 18 sati, kada je ona počinjala. Međutim, vrata su se tada već zatvorila te je ulazak bio onemogućen. Svi  ostali uzvanici su došli prije nje, a nju su zaustavili zaštitari. Lourdes s pratnjom više od minute stajala pred ulazom i čekala da ih puste unutra. Snimka neugodnih trenutaka osvanula je na TikToku.

@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound – New York Mickey

U neugodnim trenucima prolaznici su joj odlučili dati malo podrške pa se mogu čuti uzvici poput: ”Pusti je unutra, ona je Madonnina kći”, ”Ne znate tko je ona?”, “Pustite je unutra.”

No, ni uzvici prolaznika ni njezine riječi upućene zaštitaru nisu bile dovoljne da ih se smekša. Na koncu je odustala i vratila se u automobil kojim je došla te propustila reviju brenda čije je zaštitno lice bila 2021. godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli LOLAHOL (@lourdesleon)

“Nekad trebaš biti ponizan i doći na vrijeme”, “Drago mi je da je nisu pustili”, “Ne, nitko ne zna tko je ona”, “Ako su mogli ostali, mogla je i ona doći na vrijeme”, komentiraju mnogi korisnici TikToka, koji očito ne vide u potezu zaštitara ništa sporno.




Lourdes je inače najstarija od šestero Madonnine djece. Otac joj je glumac Carlos Leon. Prije dvije godine 27-godišnjakinja je šokirala svijet izjavama o majci, kada je kazala kako ju je ona kontrolirala cijeli život i da je “control freak”. “Mama jako inzistira na tome da razmišljam o onome po čemu želim biti poznata, a da to nije samo moj izgled”, kazala je tada.

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.