Foto: Facebook

(VIDEO) ZAR OPET?! Goran Bare snimljen nasred ceste s bocom u ruci, njegov menadžer objašnjava: ‘Svatko bi izgubio živce’

Autor: Š. P.

Društvenim mrežama kruži snimka na kojoj omiljeni roker Goran Bare šeta cestom, a u ruci drži bocu vode. Je li frontman Majki, inače itekako iskren po pitanju dugogogodišnje borbe s ovisnostima, opet posrnuo ili je riječ o snimci koja je zapravo ‘gora’ nego što se isprva čini?

Goranov menadžer Alen Tibljaš za Jutarnji je ispričao okolnosti u kojima je snimka nastala. Tvrdi da Bare nije bio pod utjecajem ničega osim – silnog čekanja na autoputu.

“To se sve odvilo u četvrtak. Imali smo koncert u Puli i došli smo do jednog od tunela na autoputu na kojem su bili radovi. Kolona je bila dugačka 15 kilometara i gotovo pet sati smo stajali na mjestu. Svatko bi izgubio živce od gužve i čekanja, pa ni Bare nije iznimka”, rekao je Tibljaš za Jutarnji.

“Dosta njih je snimalo Bareta i sasvim mi je razumljivo da je ostalim vozačima Baretova nervoza i pojava bila interesantna. Razumljivo je i što je video posvuda po internetu, Bare je takav lik. No, mogu reći da je bio potpuno trijezan jer išli smo na svirku, a Bare to ozbiljno shvaća”, izjavio je njegov menadžer i dodao da su ljudi poznatom glazbeniku prilazili i pričali s njim.

Zbog gužve na snimi Bare i ekipa su, tvrdi menadžer, na kraju i zakasnili na koncert u Puli.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.