VIDEO: Uz Galadriel i Frodoa, sad će se i Legolas pojaviti u Hobbitu

Autor: M.S.

Legolasa bi opet, kao i u sva tri nastavka Gospodara prstenova, trebao utjeloviti Orlando Bloom, a uz njega će se u filmu pojaviti i Cate Blanchett i Elijah Wood.

Peter Jackson, redatelj ‘Gospodara prstenova’, kao i nadolazećeg ‘Hobbita’, objavio je kako će se u novom filmu pojavljivati obožavateljima vrlo poznati lik iz ‘Gospodara’.

Riječ je o Legolasu, kojeg će opet utjeloviti Orlando Bloom. O tome se navodno raspravljalo čak šest mjeseci, a potez redatelja nije potpuno jasan, s obzirom na to da se Legolas ne pojavljuje u knjizi J.R.R. Tolkiena, piše Screening Log.

Tako je Jackson u film doveo već treću zvijezdu, odnosno lik iz Gospodara prstenova, koji se ne pojavljuje u ‘Hobbitu’, uz Elijaha Wooda i Cate Blanchett, odnosno Frodoa i Galadriel.

Ipak, poznavajući Jacksonovu odanost pisanom predlošku, ne sumnjamo da će rezultati biti zadovoljavajući.

Autor:M.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.