Screenshot: Instagram

(VIDEO) URNEBES U SRBIJI! Supruga beogradskog profesora ‘ispuzala’ s online predavanja i postala viralni hit!

Autor: Š. P.

Regija se ovih dana zabavlja snimkom online predavanja Ivana Boričića, profesora na Medicinskom fakultetu u Beogradu, koji je zahvaljujući domišljatoj supruzi (i mimo svoje volje!) postao viralan.

Usred predavanja, u prostoriju je, naime, ušla njegova supruga, a unatoč njezinu pokušaju da “otpuže” iz kadra, studenti su je primijetili i, očekivano, snimku postavili na društvene mreže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski)

Upitan za komentar, profesor je medijima priznao da mu nije nimalo drago što je snimka postala viralna, a svojim je studentima poručio kako bi im “bolje bilo da uče, a ne da se bave glupostima”.




Profesorova supruga Zdenka Boričić bila je, pak, nešto rječitija. “Volim slušati njegova predavanja. On je jedan vrlo dinamičan i pametan čovjek, a i ja sam, dok nisam rodila sinove, studirala medicinu. Morala sam izaći, ali nisam ga htjela prekidati. I, eto, napravila sam malu neugodnost mužu”, izjavila je Zdenka za Kurir.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.