Foto: Instagram

(VIDEO) U NEVJERICI! Poslušajte reakciju srpske komentatorice kad je shvatila da je Konstrakta osvojila peto mjesto

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Pandan hrvatskom komentatoru Eurosonga Dušku Ćurliću na srpskoj je televiziji Duška Vučinić koja je na činjenicu da će Srbija završiti u top 5 u ukupnom poretku sinoćnjeg glazbenog natjecanja reagirala – iznenađeno.

Ana Đurić Konstrakta od strane televotinga osvojila je 225 bodova pa je na nekoliko minuta ‘držala’ prvo mjesto. Srpska je komentatorica zaključila da je Konstrakti osvojen broj bodova sasvim dovoljan da ‘pokupi’ top 5 plasman pa je pomalo u nevjerici izjavila:

‘Mi smo u top 5 definitivno, ljudi, ali definitivno jesmo, samo da vidimo kako će se dalje odvijati situacija.’

Nekoliko trenutaka kasnije otkriveno je da je Ukrajina dobila preko 460 bodova od strane publike te je Srbiju ‘izgurala’ s vrha poretka.

Naime, Srbija je na ovogodišnjem Eurosongu s pjesmom ‘In Corpore Sano’ osvojila peto mjesto, a pobijedila je Ukrajina s pjesmom ‘Stefania’. Najbolji rezultat, Srbija je ostvarila 2007. godine kad je Marija Šerifović s baladom ‘Molitva’ osvojila prvo mjesto te iduće godine Eurosong, po prvi put, dovela u Beograd.

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.