VIDEO: U čast Ryanu Dunnu, zvijezdi Jackassa

Autor: dnevno.hr

Video traje pet minuta i prikazuje najzanimljivije trenutke iz serijala Jackassa, a već je naišao na kritike onih koji okrivljuju Dunna jer je u prometnoj nesreći 20. lipnja vozio pod utjecajem alkohola.

Produkcijski tim Jackassa objavio je video u čast preminulom Ryanu Dunnu koji je krajem prošlog mjeseca poginuo u prometnoj nesreći u Pennsylvaniji.

Video traje pet minuta i prikazuje najzanimljivije trenutke iz serijala Jackassa u kojima se pojavljuje Dunn. Također, vidi se i kako je uvijek bio sretan i nasmiješen, pa i kada su njegove akrobacije uključivale bolne trenutke, ili pak bazen pun izmeta.

– Osjećao sam se 34 posto smješnije kad sam bio s Ryanom, a mislim da su se i svi ostali osjećali tako. Imao je zarazan smijeh. Živio je da bi se smijao i da biste se i vi smijali s njim – rekao je Dunnov prijatelj i kolega Johnny Knoxville.

Video je već naišao na kritike onih koji okrivljuju Dunna jer je u prometnoj nesreći 20. lipnja vozio pod utjecajem alkohola te skrivio ne samo svoju smrt, već i smrt suvozača Zacharya Hartwella.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.