MediaFish

(VIDEO) Tijekom priprema za svoj zagrebački koncert, Jason Derulo snimio novi hit

Autor: Dnevno.hr

U samo dva tjedna pjesma je skupila 14 miijuna pregleda na You Tubeu, a proteklih tjedana bila je i najslušanija na američkim radio postojama

Malo više od mjesec dana ostalo je do prvog koncerta megapopularnog Jasona Derula u zagrebačkoj Areni, a njegov novi hit “Goodbye” već je osvojio publiku širom svijeta. U samo dva tjedna pjesma je skupila 14 miijuna pregleda na You Tubeu, a proteklih tjedana bila je i najslušanija na američkim radio postojama. Singl “Goodbye”, u kojoj su korišteni samplovi hita Andree Bocellija “Time to say goodbye”, Derulo je snimio s DJ-em i producentom Davidom Guettom, koji je ujedno i autor pjesme, repericom Nicki Minaj i francuskim glazbenikom Willy Williamom.

Jason u Hrvatsku dolazi prvi put u organizaciji Star produkcije u sklopu svjetske turneje “2SIDES WORLD TOUR”, a njegov koncert u zagrebačkoj Areni, 27. listopada bit će raskošan glazbeno-scenski show jer je Derulo poznat ne samo kao izvrstan pjevač već i plesač.

Osim u hitovima ovog pjevača i plesača publika u Areni moći će uživati i u nastupu predgrupe LZ7., elektro – dance sastavu iz Manchestera, a kao specijalni gosti nastupit će norveška teen senzacija Marcus&Martinus. Braća blizanci Marcus i Martinus Gunnarsen najveća su skandinavska pop senzacija.

Poziv da se pridruže svjetskoj turneji Jasona Derula sigurno je jedan od najvećih uspjeha u njihovoj karijeri, jer je, kažu braća, Jason njihov idol.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.