VIDEO: Tata Michael omogućio mi je normalno djetinstvo, njegove riječi neću nikad zaboraviti

Autor: P.R.

Rekao je: 'Ako umrem sutra, uvijek se sjeti onoga što sam ti govorio. Poslušala sam savjet i sjećam se svega što mi je tata rekao', ispričala je Paris voditeljici Ellen DeGeneres.

U svom prvom samostalnom intervju Paris, kćer Michalea Jacksona, proćaskala je u četvrtak s poznatom voditeljicom Ellen DeGeneres. Međutim, uz šalicu čaja kćer preminulog kralja popa nije samo ćaskala, od nje se u prvom javnom intervju očekivalo mnogo više, u najmanju ruku da se prisjeti nekoliko intimnih trenutaka sa slavnim ocem.

Iako je rođena kao jedno od najslavnije djece, nitko nije znao kako Paris izgleda budući da Jackson svojoj djeci u ranijoj dobi nikada nije dopuštao pojavljivanje u javnosti bez maske na licu. Danas mu je na tome Paris vrlo zahvalna i pokazuje razumijevanje za mjere opreza koje joj se, priznaje, u mlađoj dobi nisu svidjele.

– Kada sam došla u školu Buckley nitko nije znao tko sam. Pomislila sam kako mi je omogućena prilika za normalno djetinjstvo – kazala je voditeljici.

Lice lijepe 13-godišnje Paris sada je prilično prepoznatljivo, osobito ako se u obzir uzme činjenica da kćer slavnog oca želi ostvariti glumačku karijeru. Svoj debi napravila je u animiranom filmu Lundon’s Bridge and the Three Keys koji uskoro dolazi u svjetska kina. Glavni uzor i inspiracija, kaže, bio joj je otac.

– Moj tata je glumio u filmu Moonwalker. Tada sam vidjela da osim što zna pjevati može i odlično glumiti. Rekla sam sebi – Wow, želim biti baš poput njega – prisjetila se Paris.

Iako je izgubila oca u mladoj dobi, Paris otkriva da Michaelove riječi još uvijek igraju veliku ulogu u njenom životu. Voditeljici Ellen otkrila je najbolji savjet koji joj je dao otac.

– Rekao je: Ako umrem sutra, uvijek se sjeti onoga što sam ti govorio. Poslušala sam savjet i sjećam se svega što mi je tata rekao – ispričala je Paris.
Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.