Stjepan Hauser/screenshoot

(VIDEO) Stjepan Hauser ŠOKIRAO: ‘Nije fer biti vjeran samo jednoj ženi!’

Autor: dnevno.hr

Reporter IN magazina Davor Garić bio je na snimanju spota sa Stjepanom Hauserom u blizini Pule te je iskoristio priliku da ga ispita o nekim stvarima, prvenstveno o ljubavi i ženama.

‘Danas je veliki dan jer smo uspjeli skupiti sto klinaca sa svih strana Hrvatske, našu budućnost koja svira ove prekrasne instrumente. Divno je biti među mladima, sad se osjećam odgovorno, ne mogu više biti budala kao što sam bio dosad. Sad moram tu i tamo pripaziti što govorim, kako se ponašam i malo me hvata frka’,otkrio je Stjepan Hauser reporteru IN magazina Davoru Gariću na početku snimanja spota.

Davor Garić, uvijek postavi pokoje provokativno pitanje, pa tako nije propustio postaviti jedno i Stjepanui Hauseru, a ono se ticalo – žena, posebno što njegovim Instagram profil vrvi istima.

Moja je majka jedina žena koja me zapravo voli. Ona me bezuvjetno voli, a sve druge ljubavi itekako su uvjetne. No mama se ne slaže s tom mojom životnom filozofijom. Svaka mama želi najbolje svom sinu, ali ponekad mame ne znaju što je najbolje za njihovu djecu.”, kazao je Hauser.

Što je još otkrio pogledajte na LINKU.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.