Foto: Instagram/Screenshot

(VIDEO) SRPSKA VODITELJICA PLJUNULA U PROGRAMU! Snimka postala hit na društvenim mrežama: ‘Kakav blam!’

Autor: I.G.

Tko radi, taj i griješi – ovim bi se riječima ukratko mogao opisati gaf srpske voditeljice Anđele Lakićević koja je za vrijeme vođenja Jutarnjeg Programa na Happy TV uspjela pljunuti u live prijenosu.

Naime, nakon nedavnog odlaska Jovane Jeremić s mjesta voditeljice spomenute emisije, istu je zamijenila glumica i voditeljica Anđela Lakićević koja se prilikom jučerašnjeg čitanja vijesti, kako se čini, mučila s izgovaranjem određenih riječi što je u konačnici rezultiralo – pljuvanjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Twigy Lakicevic (@andjela.lakicevic)

Iako se vidno zbunila, voditeljica je kao pravi profesionalac nastavila sa svojim poslom, međutim, snimka nezgode ubrzo je postala viralni hit na društvenim mrežama.




 

˝Pa ovo je hit˝, ˝kakav transfer blama˝, ˝svakome se moglo dogoditi, normalna stvar˝, ˝zanijela se žena˝, samo su neki od komentara na Instagramu i Twitteru ispod sporne snimke.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.