Foto: TikTok Screenshot

(VIDEO) ‘SMRZNU SE KADA ME VIDE!’ Nadimak mu je Popaj, liječnicima je pravi misterij: ‘Plaše se moje veličine, malo je smiješno’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Jeff Dabe, 59-godišnjak iz Minnesote, ljude ostavlja u šoku svojom pojavom, a za to postoji vrlo dobar razlog. Naime, zbog svojih nevjerojatno ogromnih ruku još je u školi dobio nadimak Popaj, kako su ga nazvale navijačice dok je bio u hrvačkom školskom. Nadimak je ostao do danas, no njega to nimalo ne dira, čak je, priznaje i sam, uživao u pažnji kao dijete, prenosi Daily Star.

Šampion u obaranju ruke cijeli je život pravi misterij liječnicima. Iako su ga testirali, njegovi glomazni udovi i obujam podlaktica od 49 cm ostaju neobjašnjivi. Zbog svoje neobičnosti, Jeff je okupio više od milijun pratitelja na TikToku.

@jeffdabe Replying to @cristi_ks ♬ original sound – Jeff Dabe MN Armwrestler

“Mnogi se jednostavno smrznu kada me vide. Ne žele razgovarati. Malo je smiješno. Odmah znam kad me neko primijeti, vidi im se na licu i na prvu mi ne mogu vjerovati”, kazao je Jeff.

“Mala djeca su ta koja su najsmješnija. Nisu sramežljivi i odmah mi priđu i ispituju me, što mi se sviđa”, priznao je. “Neki se prvo plaše razgovora sa mnom zbog moje veličine, a onda kad me upoznaju kažu da sam fin”, objasnio je.

@jeffdabe What’s happened to corn ?!? 🌽 Taking it back #sweetcorn #farmer #garden #jeffdabe💪💪💪 #grandpasoftiktok #tiktok #fyp #ReTokforNature #bighands #trending #fypシ #farm ♬ original sound – Jeff Dabe MN Armwrestler

Zbog svojih ogromnih ruku, nikada nije imao problema sa sukobima. “To je bilo u danima kada sam visio po barovima. Uvijek sam mogao  prići tipu koji bi pokušao napraviti problem nakon nekoliko pića.”




@jeffdabe #duet with @glenconc #sausage #jeffdabe💪💪💪 #AEHolidayCard #sausagefingers #tiktok #fyp ♬ Tourner Dans Le Vide – Indila

Proveo je godine pobjeđujući na natjecanjima u obaranju ruke, uključujući i titulu državnog prvaka. Popularnost mu je porasla kada su njegova supruga i kćerka s njim krenule snimati za objave na društvenim mrežama. “Ne mogu vjerovati da su jednostavna videa u kojima ja nešto radim po kući popularna… Još uvijek ne mogu vjerovati da to što radim putuje po cijelom svetu”, kazao je Dabe.




Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.