Davor Puklavec/PIXSELL

(VIDEO) Sjećate li se Rafe koji je pobijedio u Story Supernova Music Talents? Evo što danas radi!

Autor: R. A.

Imao je samo 20 godina kada ga je upoznala šira publika preko talent showa...

Rafael Dropulić, simpatični roker iz Ploča, srca hrvatske javnosti osvojio je nastupom na natjecanju ‘Story Supernova Music Talents’, na kojem je pobijedio. Ubrzo nakon toga snimio je pjesmu “Ja sam Rafo” koja mu je priskrbila drugo mjesto publike na Splitskom festivalu. Pojavio se još i u reality showu “Farma” gdje je također odnio pobjedu, no ubrzo nakon toga stao je njegov interes za svjetlima pozornice.

Za njega se čulo još kada je i na Laudato TV-u uređivao i vodio emisiju “Blagoslovljen tek” u kojoj je obilazio Hrvatsku i razgovarao s ljudima koji imaju snažna svjedočanstva vjere.

Rafo danas živi u Zagrebu mirnim obiteljskim životom sa suprugom Marinom s kojom je sedam godina u braku i potpuno se okrenuo kršćanskim vrijednostima uz izbjegavanje društvenih mreža, klubova, evenata i slično. “‘Danas radim kao viši stručni referent u Odjelu za turizam i sretan sam da mogu pridonositi našem kućanstvu i biti hranitelj. To je ono što određuje muškarca i ako nije u mogućnosti ispuniti tu ulogu, može postati nezadovoljan. Mislim da muškarac u obitelji ima ulogu analognu onoj kakvu ima Isus u Crkvi. On je vodi, čuva i hrani fizički i duhovno. Muškarac se brine za materijalno dobro obitelji, ali ne smije zaboraviti i duhovnu komponentu. On je u obitelji na neki način i duhovni voditelj. A da bi to mogao raditi kako treba, potrebno je poznavati Isusov život te učiti na njegovom primjeru. Također, jako je važno komunicirati s članovima svoje obitelji, biti upoznat s njihovim problemima i svime što je njima važno te ih uvažavati pri donošenju bilo kakvih odluka. I naravno, sve to činiti s puno ljubavi. Sretan sam što imam dobru i mudru suprugu koja razumije sve ovo pa mi dopušta da budem glava obitelji unatoč svim mojim manama i nesavršenostima’, izjavio je svojevremeno za Laudato TV.

 
Autor:R. A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.