(VIDEO) Seksipilna pjevačica Colonie u zagrljaju tetoviranog mladića! Scene dostojne hollywoodskog blockbustera

Autor: Dnevno

Novi spot za pjesmu “Doza” grupe Colonia upalite na velikom ekranu i pojačajte do maksimuma! Scene divlje vožnje, hoda po rubu nebodera i seksipilne pjevačice Ivane Lovrić u zagrljaju tetoviranog mladića, dostojne su hollywoodskog blockbustera, a zarazni zvuk 80-ih definitivno će vam popraviti raspoloženje.

Boris Đurđević, autor čije je ime već desetljećima sinonim za hitove, na novom singlu koketira sa synth-popom i vraća nas u svevremenske 80-e, a Ivanin vokal pršti energijom zbog koje ćete “Dozu” slušati na repeatu.

“Odrastao sam na glazbi 80-tih i ovo je pjesma koju sam s velikim guštom napravio. Drago mi je da su i reakcije publike super. Scene brze vožnje, hodanja po rubu zgrade i romanse između Ivane i manekena su dodatno podigle pjesmu. Hvala Bogu da se ja nisam morao pipkat s nikim, ne bih smio doći kući!”, izjavio je Boris, autor i producent Colonije. Njegova supruga Valerija, kaže, nije ljubomorna no ipak se ne bi usudio napraviti takav eksperiment.

“Moj dečko nije ljubomoran, zato sam ja glavni vokal, a ne ti!”, dodala je kroz smijeh Ivana koja je pak svom dečku, čim je postala nova pjevačica popularne grupe, odmah postavila pravila igre.




Za spot koji uključuje filmsku animaciju zaslužan je redatelj Dario Radusin koji je na njemu mjesecima studiozno radio kako bi nam donio scene jurnjave kroz velegrad, driftanja i hodanja po rubu nebodera, a ionako užarenu atmosferu, u spotu su strastvenim dodirima podigli sama Ivana i maneken Sandro Stanojević.

“Ovo mi je bio prvi put da snimam takve scene pa smo se prvo pola sata smijali, a tek onda počeli ozbiljno snimati. Sandro je jako simpatičan, pa mi nije bio problem opustiti se”, kaže Ivana i dodaje da ju je ova pjesma oduševila, baš kao i Colonijine fanove koji joj ne prestaju slati poruke podrške. Iako se 80-ih još nije bila ni rodila, Ivana je uz Borisa otkrila čaroliju glazbe tog desetljeća te je uživala u snimanju pjesme i spota.




“Na snimanju smo se odlično zabavili, posebno snimajući scene vježbanja. U tih sat i pol sam sigurno izgubila barem dva kilograma”, smije se Ivana koja trenutno potpuno zasluženo odmara u Dalmaciji kod svoje obitelji i na plaži krade poglede brutalno isklesanim tijelom. Hrvatska estrada dobila je novu sexy ikonu.

Poznata po istančanom modnom ukusu, mlada pjevačica na svom Instagram profilu gotovo svakodnevno pokazuje da je modni kameleon s nepogrešivim stilom, no kad je doma, kaže, više sliči na fitness djevojku iz svog novog spota.

S obzirom da je pandemija koronavirusa prorijedila nastupe svim izvođačima, pa tako i Coloniji, Boris i Ivana su iskoristili priliku da porade na novim singlovima.

“Naša publika na koncerte ne dolazi sjediti, nego plesati, pa jedva čekamo da se situacija normalizira i da se opet vidimo na nastupu. A do tada fanovima Colonije mogu obećati novi studijski album i to krajem ove ili početkom sljedeće godine”, zaključio je Boris.

Ivana Lovrić na Instagramu zavela fanove fotografijom, no tekst uz objavu izazvao veće oduševljenje

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.