VIDEO: Scarlett Johansson dobila zvijezdu na holivudskom Walk of Fame

Autor: T. J.

- Vrlo sam zadovoljna malim posjedom koji sam stekla. Odmah do mene je kineski restoran, tu pored je hotel Roosevelt, ... a mislila sam da će mi dati neko mjesto tamo niže niz ulicu, šaljivo je kometirala uzbuđena Scarlet.

Scarlett Johansson dobila je 2. svibnja zvijezdu na holivudskom Walk Of Fame, uoči premijernog priklazivanja njenog filma The Avengers, a ugovoru prisutnima je izrazila zahvalnost i nevjericu da se nalazi u društvu Janet Lee, Judy Gardland i Lane Turner.

– Nikad u 20 godina provedenih u ovom poslu nisam mislila da je dobijanje zvijezde za mene čak i udaljena mogućnost. Uvijek mi se to činilo kao čast koja je izvan mog dohvata, nešto ostavljeno za zvijezde iz zlatnog doba.

– Vrlo sam zadovoljna malim posjedom koji sam stekla. Odmah do mene je kineski restoran, tu pored je hotel Roosevelt, … a mislila sam da će mi dati neko mjesto tamo niže niz ulicu, šaljivo je kometirala uzbuđena Scarlet.


Autor:T. J.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.